В навечерието на

24 май - ДЕН НА СЛАВЯНСКАТА ПИСМЕНОСТ И КУЛТУРА

и откриването на комплекс „Свети Николско училище”

сдружение „Свищов –минало, настояще и бъдеще”

о б я в я в а

конкурс-изложба за ученическа рисункана тема

„Свищов в миналото”



Мили ученици, пресъздайте чрез вашите талантливи ръце как е изглеждал Свищов в миналото- махали, улици, сградите, пазари, дарители, възрожденци, традиции и бит. До участие се допускат ученици от 1 до 8 клас, разделени в две груп.

-от 1 до 4 клас

- от 5 до 8 клас

Творбите трябва да са изпълнени в живописна, графична или смесена техника, на лист A4 или A3 На обратната срана на всяка рисунка трябва да е изписана следната информация-трите име на художника, училище /школа, клуб/, клас и класен ръководител, телефон за връзка и e-mail.

Рисунките трябва да бъдат предадени най-късно до 14 май 2010 г. на адрес град Свищов, ул.„Цар Освободител №3”, стоматологичен кабинет на д-р Иван Динков-председател на сдружението.

Имената на наградените автори ще бъдат обявени на 21 май (петък) от 17.30 ч. в комплекс „Свети Николско училище”, намиращо се на ул.” Тодор Хрулев” №2. Всички участниците с отличени творби ще получат грамота и предметни награди.

Организаторите си запазват правото да популяризират наградените творби в печата, при издаването на каталози, дипляни, афиши и календари.

Настоящият проект се реализира благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма “Общностно развитие и гражданско участие” с финансовата подкрепа на Тръст за гражданско общество в Централна и Източна Европа.


По-нова публикация По-стара публикация Начална страница

Blogger Template by Blogcrowds.